Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

Basis programma’s

STANDAARD PLANNING SOFTWARE


'Online Grip op uw Projecten en inzet Personeel en Materieel.."


Planning.nl heeft sinds het bestaan in 1995 zoveel ervaring opgedaan bij vele verschillende organisaties.
Zo zijn er 2 standaard oplossingen ontstaan. Te weten:
- Cloudplan
- Visibox


Beide programma's zijn modulair opgebouwd, en kan naar uw eisen en wensen worden ingeregeld. De keuze voor u te kiezen welk programma geschikt is, hangt af van uw eisen en wensen!
Op moment van aanvraag van uw kant zullen wij standaard vragen stellen om u goed en passend te adviseren. Uiteraard zijn er verschillen tussen de programma's.


Onderstaand in hoofdlijn verwoord.Beide programma's zijn gebouwd voor het inzetten van resources icm taken en of projecten. Verschil tussen beide programma's is dat Cloudplan werkt ala uw gewende Excel en vanuit het oogpunt resource of vanuit het project.
Het programma werkt zeer eenvoudig en is naar eigen hand te zetten! Voordeel is dat het online, en Multi-user is. Met inmiddels vele extra functionaliteiten welke zijn aangebouwd is het een volwassen programma en wordt zowel door kleine als grote organisaties ingezet!


Lees hier meer over planprogramma Cloudplan...


 
 


Visibox is een totaal programma met configurabele mogelijkheden voor het plannen van Projecten, fasering en activiteiten icm inzet resources (mens of middel). Dit in boomstructuur vorm ala MS projects. Vele mogelijkheden in het programma en uitgebreid rechtensysteem zorgt ervoor dat u en uw organisatie volledig grip heeft op projecten icm inzet resources! Dit ook ondersteund door standaard rapportages als 'aantal uur werk op projecten vs, bezettingsgraad!
Visibox werkt vanuit de vraagkant (projecten en activiteiten). Op deze vraagstukken (project uiteenzetting) zal de software u  resources aanbieden  op verschillende criteria als competenties, beschikbaarheid, afstanden, uurloon, voorkeur etc etc..


Lees hier meer over planprogramma Visibox...

'30 dagen gratis Proefaccount!..'


Bent u nieuwsgierig naar onze software? En wilt u het graag zelf testen?
Dat is mogelijk! Vul het onderstaande formulier in. En u zult zo snel mogelijk een passende testomgeving ontvangen!

Ik wil graag een proefaccount van 30 dagen!

Stel een vraag Bel mij terug