Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

Materieelplanning

Materieelplanning


'Overzicht van inzet, verhuur en onderhoud van uw Materieel'


Inzicht in materieel in een makkelijk te hanteren plantool! Dat kan met de software van Planning.nl Wij bieden u 2 standaard mogelijkheden om uw materieel in te plannen op basis van beschikbaarheid en vaardigheden! Tevens kunt de afwezigheid , als onderhoud en APK ook vastleggen. Bij ons kunt u direct antwoord geven op vragen als 'wat is er nog vrij?' 'Wat is er in onderhoud?' 'Waar is het ingezet?' 'En door wie?'
Planning.nl heeft voor dit vraagstuk u 2 standaard basis planapplicatie oplossingen. Visibox en Cloudplan.


VisiBox is een complete planning applicatie met de focus op projectmanagement i.c.m. inzetbaarheid van beschikbare en competente resources (medewerkers of middelen). Visibox biedt een totale project uiteenzetting (denkend aan MS Projects) met diverse modules. Denkend aan doorlooptijd met fases en activiteiten etc... Deze tool zal op basis van beschikbare en competente resources u een voorstel doen op basis van diverse criteria (uurloon, afstand, voorkeur..) U als planner zal altijd bepalen wie er ingezet wordt op het planningsvraagstuk. Onze software denkt met u mee, maar zal nooit belemmerend werken!


Onze 2e standaard applicatie ‘Cloudplan’ werkt ala u gewende Excel. Vergelijkbaar met de ‘legosteentjes’ aan de muur welke u makkelijk kan schuiven en verlengen. De tool is Multi user en met rechten wordt bepaald wat iemand mag binnen de tool! De tool is bestemd voor het plannen van resources op projecten, of projecten op resources!demo account

PLANNING.NL


planning.nl


• Biedt standaard oplossingen!
• Inzicht in 'wat is vrij' Waar ingezet!
• Voorraadbeheer opdrachten (Verhuur)
• Filters op projecten, klanten, vaardigheden!
• Inzetbaar voor kleine en grote organisaties!
• Makkelijk plannen! d.m.v Drag&Drop!
Probeer onze software 30 DAGEN GRATIS!


meer info

DEMO DAG BIJWONEN?


planning soorten


Wilt u graag onze software live aanschouwen? Dat kan! Kom naar een van onze demodagen, of vraag een demo op locatie aan bij u!
Planning.nl laat u al de ins- en outs zien van de mogelijkheden van de software. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.
En dit geheel Gratis!


meer info

'30 Dagen Gratis Proefaccount!..'


Bent u nieuwsgierig naar onze software? En wilt u het graag zelf testen?
Dat is mogelijk! Vul het onderstaande formulier in. En u zult zo snel mogelijk een passende testomgeving ontvangen!Ik wil graag een proefaccount van 30 dagen!

Stel een vraag Bel mij terug