Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

bijzen


Bijzen&Dekker, sinds 1996 een vertrouwde partner voor deskundig advies, implementatiediensten, ondersteuning en support voor al uw bedrijfsprocessen in Midden en Oost Nederland.
Als Gold Partner van Exact Software vinden wij samen met u voor ieder automatiseringsvraagstuk een passende oplossing. Bijzen&Dekker ontzorgt uw organisatie: Door uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en efficiënter in te richten, kunt u zich richten op uw vak en krijgt u grip op uw organisatie.


meer info

aenova


Flexibel en mobiel werken is hot. Logisch, gezien de vele voordelen. Het versterkt uw marktpositie als bedrijf én het maakt u als werkgever een stuk aantrekkelijker.


Want de medewerker van vandaag wil steeds meer zelf zijn werktijden bepalen om zo een gezonde balans te creëren tussen werk en privé.
Uit onderzoek blijkt dat die vrijheid en verantwoordelijkheid werknemers aanzienlijk gemotiveerder, gelukkiger en productiever maakt.


meer info
factavision
Een traditioneel planbord, zoals deze in de hele wereld gebruikt worden, is een eenvoudig beeldend overzicht.

De verwachting dat de prestatieverhogende computer dit medium zou vervangen, blijkt tegen alle weerspiegelingen op dit vakgebied in, niet juist te zijn.
De snelle opkomst van de computer is er mede de oorzaak van dat velen zijn gaan denken dat alle plannings-activiteiten “ in de computer” kunnen of zelfs moeten.


meer info

Koppelingsmogelijkheden met o.a.

Afas
sap
metacom
unit4
dynamics ax
exchange
baan erp
tim
Stel een vraag Bel mij terug