Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

STANDAARD SOFTWARE

STANDAARD PLANNING SOFTWARE


Planning.nl heeft sinds het bestaan in 1995 veel ervaring opgedaan bij vele verschillende organisaties.
Zo zijn er 2 standaard oplossingen ontstaan. Te weten:
- Cloudplan
- Visibox


Beide programma's zijn modulair opgebouwd, en kan naar uw eisen en wensen worden ingeregeld. Welk programma geschikt is voor uw organisatie, hangt af van uw proces.Beide programma's zijn gebouwd voor het inzetten van resources icm taken en of projecten. Verschil tussen beide programma's is dat Cloudplan werkt ala uw gewende Excel en vanuit het oogpunt resource of vanuit het project.
Het programma werkt zeer eenvoudig en is naar eigen hand te zetten! Voordeel is dat het online, en Multi-user is. Met inmiddels vele extra functionaliteiten welke zijn aangebouwd, is het een volwassen programma. Het programma wordt zowel door kleine als grote organisaties ingezet!


Lees meer over planprogramma Cloudplan...
Visibox is een breed programma met configurabele mogelijkheden voor het plannen van projecten, fasering en activiteiten i.c.m inzet resources (mens of middel). 
Visibox werkt vanuit de behoeften kant (projecten en activiteiten). Op deze behoeften binnen het project zal de software u  resources aanbieden  op verschillende criteria. Als op competenties, beschikbaarheid, afstanden, uurloon, voorkeur etc etc..


Lees meer over planprogramma Visibox...

'30 dagen gratis Proefaccount!..'


Bent u nieuwsgierig naar onze software? En wilt u het graag zelf testen?
Dat is mogelijk! Vul het onderstaande formulier in. En u zult zo snel mogelijk een passende testomgeving ontvangen!

Ik wil graag een proefaccount van 30 dagen!

Stel een vraag Bel mij terug