Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

TouchPlanner

DIGITALE TOUCH PLANNER


Vervanging van uw planbord met legosteentjes!


TouchPlanner = Plannen met je wijsvinger!


TouchPlanner maakt een eind aan het arbeidsintensieve bijhouden van complexe planborden. Touchplanner is een toegankelijk digitaal planbord dat u op een praktische plaats aan de muur hangt, net als uw “oude” planbord. Wie doet wat, wanneer en waar? Welke deadlines zijn er? Met een simpele aanraking brengt u uw planning in beeld, per dag, per week of per maand. Zelfs op het uur nauwkeurig. Touchplanner is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief te gebruiken. De analoge planning wordt in de TouchPlanner digitaal gemaakt. U kunt meerdere planborden binnen 1 licentie aanmaken. Alle soorten planningen kunt u realiseren.


De TouchPlanner is een web based applicatie in de cloud.


TouchPlanner maakt een eind aan het arbeidsintensieve bijhouden van complexe planborden. TouchPlanner is een toegankelijk digitaal planbord dat u op een praktische plaats aan de muur hangt, net als uw “oude” planbord. Wie doet wat, wanneer en waar? Welke deadlines zijn er? Met een simpele aanraking brengt u uw planning in beeld, per dag, per week of per maand. Zelfs op het uur nauwkeurig. Touchplanner is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief te gebruiken. De analoge planning wordt in de TouchPlanner digitaal gemaakt. U kunt meerdere planborden binnen 1 licentie aanmaken. Alle soorten planningen kunt u realiseren.


De TouchPlanner is een web based applicatie in de cloud planningssoftware bestaat uit een 2 tal pakketten:


De standaard tijdsplanning
De 7 dagen planning
De standaard tijdsplanning biedt 4 planborden die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Naast een projectplanning kunt u een bijv. een personeelsplanning opzetten. Of u deelt uw projectplanning in over 4 locaties. Volop mogelijkheden. En mocht u een extra planbord benodigd hebben, dan is dat realiseerbaar. De “tijdsplanning” is opgezet aan de hand van analoog gebruik op een planbord met naast kleur en tekst ook aanvullend memo tekst en formulieren/afbeeldingen die u uit bestanden kunt downloaden.


De 7 dagen planning is een feitelijke vertaling van het analoge planbord met T-kaartjes. U verkrijgt een aantal van 7 planborden (maandag tot en met zondag). Deze planborden kunt u naar eigen inzicht inrichten, per man, machine of project. Daarnaast kunt u dan per dag verschillende activiteiten en/of taken zichtbaar gaan maken. Per activiteit kunt u extra tekst en memo tekst weergeven en zelfs speciale documenten aan de activiteit koppelen.


> Lees meer over ons verkoopkanaal en distributeur Nederland
facta


 
Stel een vraag Bel mij terug