Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

Personeelsplanning

PERSONEELSPLANNING


'Inzet van medewerkers op behoeften binnen uw organisatie op basis van competenties en beschikbaarheid!'


Optimale Personeelsplanning
Bij een optimale personeelsplanning wilt u de juiste mensen toewijzen aan de verschillende taken of projecten, op basis van hun vaardigheden, beschikbaarheid en voorkeuren. Dat kan al snel erg complex worden. Vereenvoudig dit proces en u profiteert direct van de voordelen van intelligente planning en optimalisatie: projecten worden succesvoller afgerond, de prestaties verbeteren en het verhoogt de tevredenheid van uw personeel. Optimaliseer uw personeelsplanning daarom met Planning.nl.


Onze planning oplossing is inzetbaar in elke branche!
Visibox en Cloudplan is zo ontworpen dat deze rekening houdt met alle specifieke beperkingen van uw organisatie, zoals contractuele afspraken, en de beschikbaarheid en skills (vaardigheden) van uw mensen en middelen. U bepaalt zelf de doelen op het gebied van efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid. Met onze standaard oplossingen Visibox en Cloudplan beschikt u en uw planners over de middelen en informatie die nodig zijn om de planning te laten aansluiten bij deze doelen.


Inzicht en controle op uw organisatie, realtime!
Managers en planners hebben volledig inzicht in en controle over het gehele personeelsproces, van een uitgebreide capaciteitsplanning en recruitment tot de dagelijkse taakverdeling en het in realtime aanpassen van de planning.


demo account

PLANNING.NL


planning.nl


• Biedt standaard oplossingen!
• Online planning software!
• Koppelingen mogelijk met uw bestaande systemen!
• Saas of lokaal bij u!
• Inzetbaar voor kleine en grote organisaties!
• Eigen programmatuur/software engineers!
Probeer onze software 30 DAGEN GRATIS!


meer info

DEMO DAG BIJWONEN?


online


Wilt u graag onze software live aanschouwen? Dat kan! Kom naar een van onze demodagen, of vraag een demo op locatie aan bij u!
Planning.nl laat u al de ins- en outs zien van de mogelijkheden van de software. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.
En dit geheel Gratis!


meer info

'30 Dagen Gratis Proefaccount!..'


Bent u nieuwsgierig naar onze software? En wilt u het graag zelf testen?
Dat is mogelijk! Vul het onderstaande formulier in. En u zult zo snel mogelijk een passende testomgeving ontvangen!contactformulier

  • Upload:
Stel een vraag Bel mij terug