Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

Productieplanning

PRODUCTIEPLANNING


'Grip op uw productieproces icm inzet machines en medewerkers!


Het doel van productieplanning is het garanderen dat het eindproduct gereed zal zijn op een vooraf bepaald tijdstip. Dit met als doel op tijd aan de afnemer (de klant) te kunnen leveren. Dat leveren kan vanuit voorraad zijn of rechtstreeks vanuit een klantvraag. Als uw organisatie zich kenmerkt door leveren vanuit voorraad dan noemen wij dat ‘make to stock’. Als uw organisatie uitsluitend op klantvraag produceert, dan noemen wij dat ‘make to order’. Zowel voor make-to-stock als make-to-order bedrijven, is het nakomen van de afspraak om op een bepaald tijdstip te leveren (de leverbetrouwbaarheid) uitermate belangrijk.


Om de levertijden te realiseren, wordt een productieplanning gemaakt. De productieplanning is een plan dat per productiestap aangeeft wanneer deze plaats zal moeten vinden om de laatste productiestap op tijd klaar te hebben. En als u die planning volgt, zijn alle productieorders op tijd klaar. Helaas blijkt dat in de praktijk voor veel bedrijven lastig te zijn. Er wordt geworsteld met de planning, die al verouderd is op het moment dat deze is wordt gemaakt.
Planning.nl biedt in de basis een standaard oplossing! ‘Visibox’ Een online tool welke op uw bedrijfsproces ingezet kan worden.
Voorbeeld van een groot gebruiker met productieplanning in Visibox is Polem uit Lemmer

Planning.nl




• Biedt standaard oplossingen!
• Online planning software!
• Koppelingen mogelijk met uw bestaande systemen!
• Saas of lokaal bij u!
• Inzetbaar voor kleine en grote organisaties!
• Eigen programmatuur/software engineers!
Probeer onze software 30 DAGEN GRATIS!

meer info

Demodag bijwonen?


demo banner

Wilt u graag onze software live aanschouwen? Dat kan! Kom naar een van onze demodagen, of vraag een demo op locatie aan bij u!
Planning.nl laat u al de ins- en outs zien van de mogelijkheden van de software. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.
En dit geheel Gratis!

meer info
polem referent
berkvens
Intal  referent
arnold

'30 Dagen Gratis Proefaccount!..'


Bent u nieuwsgierig naar onze software? En wilt u het graag zelf testen?
Dat is mogelijk! Vul het onderstaande formulier in. En u zult zo snel mogelijk een passende testomgeving ontvangen!






Ik wil graag een proefaccount van 30 dagen!

Stel een vraag Bel mij terug