Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

Retailplanning

RETAILPLANNING


'Grip, betere communicatie en visualisatie van uw planning in de retail!'


Met de software van Planning.nl kunt u makkelijk, en dus eenvoudig uw personeel plannen/managen. Wie is ingezet? Wat is er beschikbaar? En wie heeft afwezigheid aangevraagd, en kan het wel? Dit soort vraagstukken worden op een eenvoudige manier voor u gevisualiseerd. Denkend aan horeca, detailhandel, winkels etc... Online en met uitgebreid rechtensysteem (autorisatie) heeft u goed grip binnen uw organisatie. Makkelijk en inzichtelijk en overal te bereiken online!


Onze standaard applicatie Visibox  is een markt ontwikkelde software applicatie. En modulair opgebouwd! Wat wil zeggen dat u alleen de gewenste modules aangaande uw proces afneemt. Onze software leent zich goed voor de retailbranche. Met behulp van diverse retail organisatie input heeft Planning.nl een algemene modulair opgebouwde plantool kunnen ontwikkelen. Diensten en beschikbare en competente medewerkers komen te samen, zodat u als planner direct en eenvoudig kunt plannen!


Opsommend;
- Per maand opzegbaar!
- Onbeperkt aantal vestigingen aanmaak!
Onbeperkt aantal diensten aanmaak!
App beschikbaar!
-Ical en Exchange koppeling ondersteunend!
- Uitgebreide rechten
- Verlof aanvraag module!
- en meer..


demo account

OPLOSSINGEN


planning.nl


• Planning.nl biedt u een standaard oplossing!
Visibox Retailplanning
• Materieel, lokalen, machine etc..
• inzicht, grip en visualisatie
• Print en presentatie view
• Universele import/export tool!
MET 30 DAGEN GRATIS PROEFACCOUNT 


meer info

DEMO DAGEN BIJWONEN?


planning soorten


Wilt u graag onze software live aanschouwen? Dat kan! Kom naar een van onze demodagen, of vraag een demo op locatie bij u aan!

Planning.nl laat u alle ins- en outs zien van de mogelijkheden van de software. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.
En dit geheel Gratis!meer info

'30 dagen gratis Proefaccount!..'


Bent u nieuwsgierig naar onze software? En wilt u het graag zelf testen?
Dat is mogelijk! Vul het onderstaande formulier in. En u zult zo snel mogelijk een passende testomgeving ontvangen!Ik wil graag een Visibox proefaccount van 30 dagen!

Stel een vraag Bel mij terug