Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

Roosterplanning

ROOSTERPLANNING SOFTWARE


'Inplannen van beschikbare en competente medewerkers op diensten!'


Met een overzichtelijk en makkelijk te bedienen planbord snel bepalen wie er wanneer ingezet wordt om bepaalde taken te vervullen. Deze planning wordt gemaakt op basis van de werkvoorraad die in ditzelfde scherm wordt vastgelegd. De planning wordt met een druk op de knop inzichtelijk gemaakt voor de medewerker zodat deze weet wat er wordt verwacht.


Planning.nl bedenkt en ondersteunt in roosterplanning!  Als organisatie die in economisch zware tijden zorgvuldig met financiële middelen omgaat , kijkt u ook naar efficiënte roosterplanning. Medewerkers zijn voor iedere onderneming van grote waarde. Arbeid is schaars en kostbaar, tegelijkertijd noopt de markt tot flexibeler inzet van medewerkers, waardoor de werkdruk toeneemt. Concurrentie verscherpt de aandacht voor kwaliteit, kwantiteit en prijzen. Cliënten willen autonomie, willen als individu behandeld worden en verwachten hoge service. Met een gedegen roosterplanning stemt u uw werkaanbod en beschikbare medewerkers optimaal op elkaar af.


In de filosofie van Planning.nl ondersteunt roosterplanning de balans tussen de eisen van de markt, wensen van cliënten, organisatiedoelen en de wensen van medewerkers.


demo account

PLANNING.NL


planning.nl


• Biedt standaard oplossingen!
• Online planning software!
• Koppelingen mogelijk met uw bestaande systemen!
• Saas of lokaal bij u!
• Inzetbaar voor kleine en grote organisaties!
• Eigen programmatuur/software engineers!
Probeer onze software 30 DAGEN GRATIS!


meer info

DEMO DAG BIJWONEN?


planning soorten


Wilt u graag onze software live aanschouwen? Dat kan! Kom naar een van onze demodagen, of vraag een demo op locatie aan bij u!
Planning.nl laat u al de ins- en outs zien van de mogelijkheden van de software. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.
En dit geheel Gratis!


meer infomediq
oosterhout
leeuwendaal referent
medtronic

'30 Dagen Gratis Proefaccount!..'


Bent u nieuwsgierig naar onze software? En wilt u het graag zelf testen?
Dat is mogelijk! Vul het onderstaande formulier in. En u zult zo snel mogelijk een passende testomgeving ontvangen!


Ik wil graag een proefaccount van 30 dagen!

Stel een vraag Bel mij terug