Bel ons op +31(0)10-2342834 of mail naar info@planning.nl

Uw keuze?

Standaard of Maatwerk Planning Software?


Bent u op zoek naar software op maat of naar een standaard planning programma? Dan zit u hier goed! Bij Planning.nl ontwikkelen we ruim 16 jaar zowel maatwerk als standaard software. In de loop der jaren hebben we een veelzijdigheid aan software systemen ontwikkelt in diverse branches waaronder o.a. Projectmatige bedrijven als Bouw, Overheid, Zorg, etc, en het MKB. Het voordeel van ons maatwerk? Uw bedrijfsproblematiek wordt aangepakt.


Heeft u direct al een vraag? Bel ons of mail ons. Wij beantwoorden deze graag.
U wilt meer weten? Lees hieronder meer over ons maatwerk en standaard oplossingen!


Maatwerk of Standaard programma?
Twijfelt u tussen het aanschaffen van een standaard software pakket of maatwerk? Wees gerust, u bent niet de enige. De hoofdvraag die wij krijgen is: waarom zouden wij als organisatie kiezen voor (duurder) maatwerk terwijl er ook een (goedkoper) standaard pakket leverbaar is? Ons antwoord?


Kies datgene dat aansluit op uw vraag en natuurlijk waar u zich lekker bij voelt. Maar weet wel dat een standaard pakket veelal niet aangepast kan worden aan uw specifieke bedrijfssituatie.
Daardoor zal u uw werkwijze moeten aanpassen aan uw software in plaats van de software uw werkwijze te laten ondersteunen.


Wanneer dit het geval is, is het dus de financiële afweging welke van de twee op lange termijn de betere optie is. Daarnaast moet u de flexibiliteit en schaalbaarheid van uw onderneming meenemen die beiden met inzichtelijke software goed te ondersteunen zijn.


Voordelen standaard planning programma Planning.nl


• Betaalbaar!
• Wordt geparametiseerd aangeboden!
• Per maand opzegbaar!
• Incl. hosting
• Incl. telefonische support
• Kretologie makkelijk aan te passen!


Voordelen software op maat


• Sluit exact aan bij wensen en behoefte.
• Groeit mee met de organisatie
• Wijzigingen in het beleid zijn gemakkelijk aan te passen.
• U kunt een dienst of werkwijze leveren die uw concurrent - met standaard software - niet kan leveren.


Plan van aanpak van software op maat


U kiest voor software op maat? Gefeliciteerd. Die stap is alvast genomen. Wij gaan nu samen met u de wensen en eisen inventariseren, dit doen wij in de regel direct met onze verkoop afdeling plus programmeurs zodat de lijnen kort en helder zijn en geen kostbare tijd verloren gaat. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op en, indien akkoord, gaan wij aan de slag met het bouwen van het systeem.


Programmeurs


Ons team bestaat uit enthousiaste Java programmeurs, designers en sales medewerkers. Dankzij deze unieke combinatie van kennis en passie kunnen wij verrassende en zeer innovatieve software oplossingen voor onze klanten bieden. Zo krijgt u op uw beurt weer een voorsprong ten opzichte van uw concurrenten.


Waarom Planning.nl?


Waarom klanten met Planning.nl in zee gaan? Vanwege onze flexibiliteit. We zijn heel open over onze aanpak. Geen mooie beloften, maar vooraf een eerlijk verhaal over wat we willen, wat we kunnen en wat we gaan doen.

Stel een vraag Bel mij terug