top of page
Start-up_Landing_Page_01.png

Veiligheid

Veiligheid en continuïteit ​

Wij streven er voortdurend naar met onze technologie de nieuwste richtlijnen te volgen met betrekking tot programmatuur, veiligheid van de aan ons toevertrouwde data en continuïteit van onze systemen. Planning.nl besteedt de grootste zorg aan het borgen van de processen die veiligheid en continuïteit moeten garanderen.

Borgen van de veiligheid en ISO certificering

Opslag van data in Nederland​

Planning.nl maakt uitsluitend gebruik van twee datacenters die gevestigd zijn in Rotterdam en Heerlen. Deze datacenters zijn ISO 27001 gecertificeerd. De systemen in beide datacenters zijn redundant uitgevoerd, zodat bij calamiteiten de servers in de datacenters elkaars taken direct kunnen overnemen. Alle klantdata wordt gecodeerd in beide centra bewaard. Van alle data wordt elke 24 uur een back-up gemaakt.

Borgen van de veiligheid en ISO certificering

Planning.nl is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. De veiligheid en betrouwbaarheid van onze software, systemen en organisatie worden voor het onderhoud van deze certificering elke negen maanden door Lloyd's geaudit. Zo kunnen we garanderen dat uw kostbare data veilig is en volledig volgens de meest recente richtlijnen van de AVG verwerkt en bewaard wordt. Door toepassen van een SSL-certificaat kunnen we garanderen dat de gegevens veilig worden verzonden tussen uw computer en de servers van Planning.nl.

 

Ook van u vragen wij om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan en niet meer dan wat strikt noodzakelijk is voor een betrouwbare planning aan informatie op onze server op te slaan. Bijzondere persoonsgegevens dienen niet in het systeem worden opgeslagen.

 

PEN-Test​

Jaarlijks laten wij door een gecertificeerd bedrijf een PEN test (penetration test) uitvoeren op de servers van Cloudplan en Visibox. Deze PEN test geeft ons een gedetailleerd inzicht in de veilige werking van ons serverpark te Rotterdam en Heerlen.

ISO 9001 certificaat
bottom of page